top of page

FAQ

Hvor meget koster det at træne i Lyngby Kickboxing?
Kontingentet udgør 150 kr. om måneden.


Indmeldingsgebyr er 50 kr, og gælder for alle hold.


Kontingentet betales månedsvis forud.


I medlemskabet får du også adgang til Virumhallens styrketræningslokaler.

Hvad med træningsudstyr?
Du behøver ikke at investere i udstyr før du er sikker på, at kickboxing er en sport for dig. Vi har boksehandsker, fod-/benbeskyttere samt hjelme.


Det er klart at vi regner med/forventer, at du med tiden køber dit eget udstyr, men altså ikke før du ved om kickboxing er sporten for dig.


Når man rykker op på øvet hold, skal man senest 1 måned efter oprykning have eget udstyr, dog ikke hjelm. Klubben stiller hjelme til rådighed.


Det anbefales at alle børn på juniorholdet efter ca. 2 træninger anskaffer sig handsker og håndbind.

Hvor gammel skal man være?
I Lyngby Kickboxing kan man som 8-17 årig deltage på Juniorholdet. For at starte på begynder-, øvet- og kampholdet skal man minimum være 15 år, men der er ingen øvre aldersgrænse.

Hvordan er træningen på begynderholdet?
Når du starter på begynderholdet, vil træningen lægge vægt på at introducere dig til de teknikker der bruges i kickboxing (slag, spark, m.m.), samt at forbedre din kondition og styrke/udholdenhed.

Skal jeg have specielt træningstøj?
Kickboxing er ikke en skønhedskonkurrence, derfor bliver der ikke set skævt til dig hvis du møder op i dine gamle joggingbukser og T-shirt, bare tøjet er rent.


Selvom vi ikke forventer, at du som nybegynder kan gå i split eller spagat, laver vi bevægelser som kræver, at dit tøj er løst og kan give sig.


Du skal dog huske på, at du ikke må træne i bar overkrop. Du skal så vidt muligt undgå bukser med knapper eller lynlåse af sikkerhedsmæssige hensyn.

bottom of page