top of page

Medlem

Hvorfor træne kickboxing?
Kickboxing er en kampsport som kombinerer puls, styrke, koordination, balance og smidighed.


Mange ser derfor kickboxing som en komplet form for træning. Det er kort sagt super effektiv træning for hele kroppen!
Kunne du tænke dig at komme i form, tabe de overflødige kilo, blive smidig, forbedre din kondition og styrke på én gang, have det sjovt mens du sveder og lære en kampsport? Så er kickboxing måske noget for dig.

Selvom kickboxing er en kampsport, er det absolut ikke et krav at man som begynder skal slå på hinanden. På begynderholdet træner vi teknikker på plethandsker og sparkepuder. Sparringen, som er den egentlige kamptræning, foregår kun på øvet hold og kampholdet.

Vi er en klub med plads til alle, motionister såvel som seriøse kampsports-kæmpere. Det er lige meget om du er pige eller fyr, tyk eller tynd, ung eller gammel – så kan kickboxing måske være noget for dig! Og du er altid velkommen til at komme ned og få en gratis prøvetime.

Værdier

Vi er en klub for alle vores medlemmer og ønsker den bedst mulige træning – både til motionisten og til de der ønsker at afprøve deres evner i kamp. Dette vil vi blandt andet opnå ved:

At have dygtige instruktører.

At sammensætte træningsforløb, så vi kommer igennem alle aspekterne af kickboxing i løbet af en sæson.

At inviterer gæstetræner fra andre klubber og sportsgrene.

At fokusere på teknisk kunnen, frem for rå kraft.

At sørge for at eleverne er fokuserede under træningen, lytter når instruktøren taler. Træningsdisciplinen skabes ikke af frygt, men gennem ønsket om at blive dygtigere og i respekt for instruktøren og klubkammeraterne.

Derud over tager vi vores tekniske kunnen meget seriøst. Vi vil have at alle medlemmer udfører spark, slag og øvelser korrekt. Derfor vil instruktører rette fysisk på arme, ben, hofter og torso.

Endvidere er vi en klub hvor vi vægter det sociale, derfor afholder vi sociale arrangementer så som fastelavn, sommerfest, julefrokost, træningslejre med mere, dette er også med til at vi i klubben har et stærkt sammenhold, hvor at træningen foregår i en venskabelig, men seriøs atmosfære, hvor der udvises respekt for træningen, instruktøren og hinanden.

Persondatapolitik
Som et led i beskyttelsen af vores medlemmers persondata, kan du nedenfor se hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger og til hvem vi eventuelt måtte distribuere disse til.
I LKB gemmer vi vores medlemmers navn, adresse, billede, telefonnr., e-mail og fødselsdato. Disse bliver alle gemt i medlemsdatabasen: ForeningLet og bliver som udgangspunkt ikke delt med nogen. Det er kun LKBs kasserer og klubbens næstformand som har adgang til dette system.


I forbindelse med at vores medlemmer aktivt ønsker at deltage i stævner, vil vi i forbindelse med tilmelding og matchning af kæmpere, indmelde det kæmpende medlems navn og alder til www.fightplan.dk, som fungerer som online styring af kampsports events.


E-mail bliver brugt til informationer der er økonomi- og medlemsskabsrelateret såsom opkrævning af kontingent og opdatering af medlemsinfo.


Personligt billede bliver kun brugt, som print på medlemskort.


Telefonnumre figurerer udelukkende som kontaktperson i nødstilfælde.


I forbindelse med tilskudsstøtte fra Lyngby-Taarbæk Kommune indsendes medlemmers navn og fødselsdato, som dokumentation for støtte til medlemmer under 25 år.


Medlemmer kan til hver en tid ønske indsigt i hvad deres informationer bliver brugt til, samt bede om eventuelle informationer slettet.


Ved endt medlemskab i LKB, gemmes persondata i op til 12 mdr. Ved næstkommende kontingent opkrævning vil medlemmet blive registreret som ikke betalende medlem. Ved efterfølgende kontingentopkrævning, vil medlemmet blive slettet inklusiv alle informationer omkring medlemmet.

Medlemsportal
Åben medlemsportal

Persondatapolitik
bottom of page